“DRUŽIMO SE, IGRAMO I RASTEMO”

Održan je tradicionalni međunarodni turnir u mini rukometu "DRUŽIMO SE, IGRAMO I RASTEMO"

Održan je tradicionalni međunarodni turnir u mini rukometu "DRUŽIMO SE, IGRAMO I RASTEMO" u organizaciji RK "Rastimo" pod pokroviteljstvom Gradske uprave za sport i omladinu. Na Turniru je učest vovalo 32 ekipe iz SRBIJE i Republike Srpske sa 372 mala rukometaša od 5 do 11 godina koji su u nezaboravnom druženju, igri i takmičenju uz veliku podršku roditelja, deka, baka i navijača odigrali 48 utakmica i pokazali sve ono što su do sada naučili iz rukometa i koliko uživaju igrajući ga.

Manifestaciju su uveličali svojim prisustvom bivši poznati rukometaši (učesnici Kampa "Rastimo", sada njihovi treneri) i reprezentativci Tanja Medved, Ana Batinić, Stanko Kljajić, Miloš Mitrović, Dragan Vidović, Uglješa Glamočić, Tomislav Rožmarić i Eva Fajka, treneri Vladan Jordović i Zoran Abramović i gen sekretar RSV Slobodan Višekruna i najuspešniji predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović.

Tanja Medved je pozdravila učenike turnira, a član gradskog veća zadužen za sport i omladinu Ognjen Cvjetičanin je otvorio turnir. Kao priznanje organizatori su sve učesnike turnira proglasili pobednicima i nagradili medaljama.

Veliku zahvalnost za uspešnost manifestacije zaslužili su:
Gradska uprava za sport i omladini,Sportska dvorana Petrovaradin, AD VITAL, DOO Minaqva, Agencija Oganj i volonteri.